Courses

Climbing courses in 2018

We will be having one beginners course and one basics of outdoor climbing course to start with. Later on there will also be a lead climbing course and a climbing techniques course. Stay tuned ;)

Stay informed of our future courses by leaving your details on the above form. We will also post news on future courses on Facebook and on the mailing list (link for joining on the right). If you want to have a private climbing course or other kind of climbing happening or instruction, send us an email: oranki(at)list.ayy.fi.

___________________

Oranki perehdyttää vuosittain kymmeniä ihmisiä kiipeilyn saloihin ja antaa edistyneemmille jatkokoulutusta. Kurssit toteutetaan laadukkaasti, käytännön oppeja painottaen ja ne ovat Suomen Kiipeilyliiton (SKIL) koulutusohjelman mukaisia. Kaikki ohjaajamme ovat suorittaneet kurssin tasoa vastaavan SKIL:n ohjaajatutkinnon.

Kusseille osallistuakseen ei tarvitse olla välttämättä Orangin tai AYY:n jäsen.

Jos kurssit ehtivät täyttyä ennen kuin pääset ilmoittautumaan, niin lisää nimesi kursseista kiinnostuneiden listaan ylle ja otamme yhteyttä, kun porukkaa on tarpeeksi uuden kurssin järkkäämiseen.

Kurssit myös kaveri-/työporukoille: Kerää 8-12 hlön ryhmä ja kysy edullista pakettitarjousta. Oranki huolehtii kaikista käytännön järjestelyistä kuten varusteista, tiloista sekä ohjaajista.